LJUSSKÖLDAR OCH HUR DU DU BÄR DIG ÅT ATT SKYDDA DIG

Att skapa en ljussköld är en väldigt enkel och kraftfull metod för att skydda sig mot negativa energier.  Du visualiserar att du har som en ljusbubbla runt dig med ķosmiskt ljus.  Varje färg har ett speciellt beskydd och användningsområde som även kopplar till dom olika ärkeänglarna. 

Man kan även använda sig utav en regnbågssköld där alla färger ingår.  Vi människor är andliga varelser där vi blir utsatta varje dag för energier som är både bra och dåliga  och kan därför behöva skydda oss både med att ta emot negativa energier och att bli dränerad av vår egen energi  men även från att skydda så att andra inte kan läsa av dig. 

Här följer färgerna och fakta om dom. Du kan skydda både personer och platser med dessa sköldar.

Det vita ljuset  är det mest vanliga ljusskölden  av  dom olika färgerna  för negativa energier och är väldigt kraftfullt och effektivt. Att anropa en gudomlig vit ljussköld påkallar automatiskt närvaron av dina änglar runt dig för att hålla dig säker och skyddad och att skydda och upplyft din energi. När du sänder healing eller jobbar med energier på annat sätt så ber du om ķosmiskt ljus och då kommer det vita ljuset automatiskt .

Den rosa ljusskölden kärlekens sköld skyddar mot all negativitet.  En riktigt stark rosa sköld är ogenomtränglig  förutom kärleksfulla energier av kärlek, ljus och medkänsla. När du sätter denna sköld med det rosa ljuset  skickar du  kärlek till  dig själv och alla som du möter på ett effektivt sätt.

Den gröna  ljusskölden är en  helande sköld  för dem som behöver  läka den fysiska delen  eller när man helar andra som inte mår bra. I den gröna ljusskölden finns en  Gudomlig helande energi, som  rensar, läker och upplyfter den fysiska kroppen på det sätt som är bäst för att läka den fysiska delen.

Den lila ljusskölden ligger på samma frekvens som healingen den silvervioletta flamman och stöter bort alla negativa energier, även dom som kommer från psykiska attacker. Denna sköld är ett riktigt starkt beskydd.

Den blåa ljusskölden gör din energi lugn i stressade miljöer och gör så att du talar sanning . Den vägleder dig in tillbaka till din rätta stig.

Den  regnbågsfärgade ljusskölden ger dig alla färgernas egenskaper.   Att skapa  dig  en sköld av alla färger av gudomligt ljus gör din energi kärleksfull och lugn . Väldigt starkt skyddad mot negativa energier . Och den helar . Din andliga energi ökar med denna sköld. 

Den silverfärgade ljusskölden  är väldigt bra att bära när du är ute mycket offentligt  den gör dig trygg och säker och stärker din intuition samtidigt som negativa energier neutraliseras från din omgivning.

Den guldfärgade ljusskölden är bra för att öka ditt självförtroende, kreativitet och andlig inspiration. Guldfärgade ljusskölden  vibrerar på väldigt hög nivå  och denna ljusfärg ger ett underbart yttre skal som kan med stor framgång kombineras med dom andra ljussköldarna.