Änglanummer

Förstå betydelsen av upprepande nummer.

Upplever du att du ser återkommande siffror? Vissa nummer som är återkommande, men du vet inte vad det betyder, eller om det ens har en mening. Här kommer en lista med siffrornas betydelse.

Nummer är ett sätt för dina änglar att kommunicera med dig, och deras försök att kommunicera med dig med hjälp av dem och låter oss veta om deras närvaro.

Änglanummer 1
arbeta med sig själv, tillit, tro, ändra inriktning, nystart, transformation, något nytt, pånyttfödelse.
Chakra: baschakra

Änglanummer 2
självreflektion, dags att se över livet man lever. Granska om det stämmer överens med de mål man satt upp.
Chakra: navelchakrat/sexualchakrat

Änglanummer 3
signal om att man håller tillbaka något inom sig som behöver komma ut. Det kan också vara att det handlar om en tvekan tex inför ett nytt projekt att ta sig an just det här projektet.
Chakra: Solarplexus

Änglanummer 4
egna fysiska och psykiska hälsan, dags att se över sina grundläggande behov.
Chakra: Hjärtchakrat

Änglanummer 5
behov att göra förändringar, livet har blivit stagnerat och bekvämt och behöver en skjuts i det. Stor förändring.
Chakra: Halschakrat

Änglanummer 6
hur vi spenderar vår tid. Balans mellan arbete och fritid. Granska vad vi lägger vår tid på. Intutionen, tredje ögat, se igenom illusioner, var lägger vi vår tid, var slösar vi vårtid.
Chakra: Tredjeögat

Änglanummer 7
stanna upp och ta det lugnt, det är tid för vila och tystnad. Tid för sig själv eller den närmaste familjen och vännerna. Gudomlig kontakt, kosmisk medvetenhet och en öppning till det gudomliga.
Chakra: Kronchakrat.

Änglanummer 8
står inför en tuff utmaning som jag behöver ta mig an. I slutet av mörka tunneln finns där något du kan dra fördel av när svårigheter är avklarade. 8:an står för balansen, inte för lite och inte för mycket som evighetsåttan.
Chakra: evigheten

Änglanummer 9
visa mer empati för dig själv eller för andra i din närhet. Siffran kan dyka upp när du dömer dig själv eller andra hårt. Eller när du har svårt att visa medkänsla för andra. Nian står för avslut också. Avslutande år är ganska spännande, avslut av cykeln och något nytt ska börja. Börja med basen igen Chakra baschakrat.

Änglanummer 0
betyder att du befinner dig på rätt plats, lever det liv du är ämnad för och har kontakt med din spiritualitet.

Änglanummer 11, 111, 1111
din intuition fungerar mycket bra. Du har mycket att dela med dig av och det är dags att du gör det. Nystart och dina planer är rätt för dig.

Änglanummer 22, 222, 2222
en fingervisning om att du behöver realisera de planer som ännu bara är på ide studiet. Du är på rätt väg. Du ska inte ge upp något som du verkligen vill. Tålamod och uthållighet kommer att belönas.

Änglanummer 33, 333, 3333
Tre:or handlar om kommunikation tex att du behöver öppna upp dig för en viss person eller att du har ett viktigt budskap som behöver komma fram. När vi är i Kristus medvetande ska vi bara berätta allt som kommer till oss.

Änglanummer 44, 444, 4444
Universum visar dig att det är dags att gå igenom en prövning som ger dig en vink om att kämpa på och använda din styrka
.

Änglanummer 55, 555, 5555
Dags för en förändring för att komma förbi något som har negativ inverkan på dig. Byta jobb, avsluta en jobbig vänskapsrelation eller flytta till en ny plats. Det väntar oändliga möjligheter runt hörnet trots det jobbiga. Om du förlorar något så kommer alltid något mycket bättre.

Änglanummer 66, 666, 6666
Änglarna ger dig en “vink” om att du är fantastisk som du är. 6: or dyker ofta upp när din självkänsla är dålig när du hela tidensätter andras behov före dina egna. Eller när du är för mycket rotad i den materiella världen. Dags att investera mer tid eller pengar i dig själv och det du verkligen älskar att göra.

Änglanummer 77, 777, 7777
7: or dyker upp när det är dags att ompröva vad du verkligen vill med livet, speciellt ur ett andligt perspektiv. Kanske du inbillar du dig själv de planer du har målat upp för dig själv är dom rätta. Fast du i själva verket har växt ur dom för länge sedan. Siffran 7 visar även att du för tillfället vibrerar lågt vilket indikerar att något hämmar dig. Då får du öppna upp mer (andliga kronchakrat).

Änglanummer 88 888 8888
När 8:orna visar sig så är det tid för att rensa i alla åtaganden. Vilka främjar verkligen dina livsmål och vilka börder kan du delegera, skjuta på framtiden eller helt enkelt strunta i.

Ängla nummer 99 999 9999
9:orna signalerar att något i ditt liv har blivit komplett och är på väg att avslutas. Här vill änglarna förmedla att vi ska inte vara rädd för det nya som väntar och att det är viktigt att släppa taget om det förflutna. Särskilt när det innebär bitterhet och ilska som man håller fast vid.

Änglanummer 00 000 0000
0:or står för enhet med universum, det är kopplat till andlig hälsa, medvetenhet och intuition signalerar att du är beredd att ta emot meddelanden från universum
.

När siffror i en följd dyker upp som 234 eller upprepande tal som 1717 brukar det betyda att du är på rätt väg och att det bara är att köra på. Det finns många sätt att kombinera änglanummer på så att änglarna kan nå fram med mer specifika budskap. Men man behöver inte misströsta för att man inte har alla änglanumren, olika tolkningar i huvudet för ofta känner man av budskapen även på andra sätt. Kanske du läser en text i kombination med det här änglatalet eller så dyker änglanumren bara upp och det kommer till dig Aha det var kopplat till det, så får man lite svar på det.

Ser du ser återkommande siffror? Vaknar du vid samma tidpunkt om nätterna? Vart befinner jag mig nu, kolla chakran.

/Med ljus, kärlek och tacksamhet ❤️